MeerWaardeWERKEN AAN WELZIJN

023 - 569 88 88

Jezelf ontwikkelen

Bij MeerWaarde werk je aan je ontwikkeling.

MeerWaarde hecht veel waarde aan ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. We organiseren intervisie en je kunt deelnemen aan landelijke congressen en seminars waarbij je nieuwe kennis over het sociaal werk krijgt. Zo hebben we bijvoorbeeld een aandachtsfunctionaris huiselijk geweld die expert is op dit thema. Daarnaast zijn er opleidingen en trainingen die je kunt volgen. Een aantal opleidingen wordt vanuit de organisatie georganiseerd zoals 'omgaan met dementie' en 'positieve gezondheid'. Je kunt zelf ook regie houden over je ontwikkeling door je loopbaanbudget in te zetten.

Vernieuwingsprojecten

Naast opleidingen en training kun je bij MeerWaarde ook leren in de praktijk. Met afdeling innovatie & beleid werken we aan vernieuwing van het sociaal werk. Omdat er bijvoorbeeld nieuwe maatschappelijke vraagstukken op ons afkomen, zoals in 2020 met de coronapandemie of in 2022 met de Oekraïnecrisis. Maar ook omdat we signaleren dat nieuwe doelgroepen een beroep doen op het sociaal werk. We ontwikkelen nieuwe dienstverlening of passen de huidige dienstverlening aan zodat niemand tussen wal en schip valt. Door samen te werken met afdeling innovatie & beleid krijg je de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden aan te leren, nieuwe doelgroepen te leren kennen of met andere samenwerkingspartners te werken.

Ontwikkelgesprek

Samen met je leidinggevende bespreek je op regelmatige basis, maar minimaal eens per jaar, je ontwikkelplan. We gebruiken hiervoor het ontwikkelgesprek waarbij je van te voren aan collega's, je leidinggevende en andere betrokkenen feedback hebt gevraagd. Een filmpje over het ontwikkelgesprek kun je hier bekijken.

Registerplein

Onze sociaal werkers zijn aangesloten bij Registerplein. Door je hier te registreren maak je je vakmanschap aantoonbaar. Je laat zien dat je staat voor kwaliteit en over relevante kennis en ervaring beschikt. Mocht je nog niet geregistreerd staan, dan kan afdeling HR helpen bij je aanvraag nadat je in dienst bent gekomen. 

Zelforganisatie

Bij MeerWaarde werken we in zelforganiserende teams. Daardoor heb je veel ruimte om je werk in te vullen. Bij zelforganisatie maakt het management de kaders (het waarom en het wat) en vullen de teams 'het hoe' in. Meer verantwoordelijkheid voor het organiseren van het werk en voldoende regelruimte zorgen voor betere kwaliteit van onze dienstverlening, een verdere professionalisering van onze organisatie en wendbaarheid om in te kunnen spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Maar bovenal: meer autonomie zorgt voor gelukkigere medewerkers.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
sollicitatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384