MeerWaardeWERKEN AAN WELZIJN

023 - 569 88 88

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een baan met betekenis? Kom werken bij MeerWaarde! We bieden je een plezierige en stimulerende werkomgeving waar we je ruimte bieden om je kennis in te zetten en verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Denk hierbij aan een individueel keuzebudget waarmee je je arbeidsvoorwaarden af kunt stemmen op je persoonlijke wensen en behoeften. En een loopbaanbudget, dat individueel maatwerk mogelijk maakt om blijvend te werken aan je duurzame inzetbaarheid.

Sociaal werk in de praktijk

Ben je benieuwd naar het werken in de praktijk? In deze filmpjes vertellen onze collega's je graag meer over wat hun werk inhoudt.

Kijk hier naar het filmpje van Norman, sociaal werker Jeugd 12+
Kijk hier naar het filmpje over Erik, sociaal werker met expertise sociaal raadsliedenwerk
Kijk hier naar het filmpje van Sandy, sociaal werker met expertise algemeen maatschappelijk werk

Of luister eens naar de podcasts 'On the Spot' van onze sociaal werkers Jeugd (jongerenwerk).

Arbeidsvoorwaarden

Wat kan en mag je verwachten? In de CAO zijn branche-brede afspraken gemaakt. Meer hierover vind je hier. Daarnaast heeft MeerWaarde een 'MeerWaarde Wegwijzer' met aanvullende regelingen op de CAO, bijvoorbeeld:

  • MeerWaarde-kledingpakket
  • vergoeding telefoonkosten
  • ter beschikking stellen van laptop
  • vergoeding beeldschermbril
  • Lief & leedregeling

Tijd- en plaatsonafhankelijk werken

Bij MeerWaarde kun je tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Met een laptop en telefoonvergoeding kun overal aan de slag, maar vooral daar waar de inwoner zich bevindt! Op straat, in de spreekkamer, in het winkelcentrum, bij de inwoner thuis en op andere plekken in de wijk. Maar ook online ben je bereikbaar via een teams- of zoomgespek en/of via sociale media zoals Instagram, FaceBook of Snapchat.

Vragen of meer informatie?

023-569 88 88
sollicitatie@meerwaarde.nl
Dokter Van Dorstenstraat 1
2132 JR Hoofddorp

KvK 41227384